Aktivitetsklubben Stord

Det skjer i Rutle

Det har blitt en tradisjon at de største jentene på AKJ reiser på overnattingstur et eller annet spennende sted når et AK-år er over. I år gikk turen til Rutle og nærmere bestemt, grillhuset. Med madrasser, soveposer og puter rigget jentene seg til i grillhuset på de harde steinhellene fredag kveld. Da hadde de allerede hatt et bedre måltid mat i Rutlehuset og var klare for en godt natts søvn. Men kom de til å få sove? Etter noen spennende skumringshistorier fra Tone varte det ikke lenge før hele grillhuset falt til ro.

Tidlig neste morgen våknet de første opp. Denne dagen begynte med en god frokost før turen gikk til Dalskardvatnet, et godt stykke opp i fjellet like i nærheten. Der ble det bading i det kalde fjellvannet for de som ønsket det. Tilbake igjen på Rutle igjen var det tid for konkurranser. Jentene ble delt opp i 2 lag som skulle konkurrere i ulike poster fordelt rundt på området. Har ble både balansen, styrken og kunskapsferdighetene utfordret i de ulike laga. Utover kvelden ble det også mer bading og trivsel før pizzafesten startet i AK-salen. Kvelden fortsatte så med tilbakeblikk fra gode minner, underholdning, latter og trivsel utover i de små timer.

Takk til alle jentene for en herlig tur og et fantastisk AK-år! Vi gleder oss til det vi skal oppleve av kjekke aktiviteter og trivsel sammen på AK i tiden som kommer!